Деловая сеть Запорожье
Компании:3 580
Товары и услуги:254
Статьи и публикации:24
Тендеры и вакансии:5

Кращі товари в інтернет магазині Ваш Матрац
Информация может быть не достоверна

Кращі товари в інтернет магазині Ваш Матрац
31.07.2017
Інтернет-магазин Ваш матрац пропонує величезний вибір ортопедичних матраців. У нас ви можете знайти як пружинні, так і безпружинні ортопедичні матраци, а також тонкі матраци(топпери) і наматрацники.

     Інтернет-магазин Ваш матрац пропонує величезний вибір ортопедичних матраців. У нас ви можете знайти як пружинні, так і безпружинні ортопедичні матраци, а також тонкі матраци(топпери) і наматрацники. У нас представлені такі відомі марки, як MatroLuxe, Come - For, Шанс, Evolution, Neolux, Neoflex, Doctor Health, Sleep&Fly, Латону і інші.

Купити недорогий матрац в Запоріжжі

      У нашому інтернет-магазині "Ваш матрац" ви можете з легкістю підшукати матрац, який би вам підходив, не лише по наповненню, жорсткості і навантаженню на спальне місце, але і за вартістю. Якщо ви хочете підібрати оптимальний за якістю і в той же час дешевий матрац для дачі, або для знімної квартири, то можемо вас запевнити, що на сторінках нашого каталогу ви знайдете достатній вибір економ матраців, серед яких обов'язково знайдеться і той, який вас повністю влаштує за усіма параметрами.

     Також ми запрошуємо вас відвідати наш виставковий салон-магазин м. Запоріжжя, де можете особисто упевнитися в якості деяких найпопулярніших моделей матраців особисто. Або ж у вас звичайно ж є можливість вчинити швидке замовлення по інтернету, не покидаючи будинку, або навіть знаходячись в транспорті - по мобільному телефону. Ви заощадите купу часу, а якщо у вас виникнуть питання, які торкаються будь-якого з матраців, які вам придивилися, то наші менеджери інтернет-магазини в усім вам підкажуть і дадуть правильну раду.

Вакуумні матраци

     Дуже хороший варіант для купівлі може стати вакуумний матрац. Вакуумні матраци наділені відмінними ортопедичними і анатомічними, але окрім цього і багатьох інших переваг, ці матраци дуже легко і просто перевозити, навіть в легковому автомобілі. Транспортування подібної моделі не складемо вам ніяких труднощів. Ортопедичні матраци у вакуумній упаковці торгової марки Take&Go при своїй невисокій вартості відрізняються високою якістю. Також до вакуумних безпружинних матраців високої якості відносяться усі матраци серії Neoflex.

     Різні по наповненню, жорсткості і висоті - усі ці моделі заслуговують вашого увага, якщо ви вирішили купити комфортний безпружинний матрац.

Купити пружинний матрац

      Якщо у ваших планах є пункт купівлі матраца для свого нового ліжка, або хочете просто замінити старий матрац на новий, то ви завжди можете купити якісний пружинний матрац, на нашому сайті, де ви обов'язково знайдете відповідну для вас модель. Ми пропонуємо на сторінках каталогу з детальним описом і характеристикам матраців ознайомитися з усіма самими затребуваними моделями ортопедичних матраців.

      Пружинні матраци можна умовно розділити на два види, оскільки вони мають різний пружинний плок: одні виготовляються на залежному пружинному блоці Боннель, а інші на незалежному блоці "Pocket Spring". Частенько, матраци, у виготовленні яких застосовується пружинний блок "Pocket Spring" мають більш високі ортопедичні і анатомічні властивості.

      Якщо ви шукаєте недорогі пружинні матраци, то серед матраців на блоці Боннель це буде серія "Ач", а серед матраців на пружинному блоці "Pocket Spring", найправильнішою купівлею стане один з матраців Sleep & Fly.

     Також у нас представлено дуже багато різних пружинних у виготовленні яких також застосовувалися інші високоякісні і довговічні матеріали такі як, плити з кокосової койри, натуральний і штучний латекс, популярний і модний у наш час матеріал Мэмори, який надає матрацу додаткової комфортності і ефекту легкого "занурення", і інше. Про усе це детальніше ви можете прочитати на сторінках нашого каталогу.

Купити безпружинний матрац

     У разі, якщо ви віддаєте перевагу сну і відпочинку на безпружинному матраці, то можемо запропонувати вам звернути увагу на такі недорогі безпружинні матраси, як матрац Ач Лайт, який є одним і лідерів продажів, оскільки має відмінну якість при невисокій вартості. Або ж матрац Slim Roll у вакуумній упаковці, який до того ж ще і зручно транспортуватиме. До самих недорогих безпружинних матраців відносяться в першу чергу матраци з цілісного блоку пенополиуретана.

      Далі, чим більше додаткових шарів з різних дорогих матеріалів, таких як латекс, эргофлекс, кокосова койра, матеріал Меморі - тим матрац дорожчий. Якщо ж говорити про дорогі, якісні безпружинні матраци, то в першу чергу варто згадати на серію матраців Doctor Health.

     Безкоштовна доставка матраців по Україні

     Важливим буде згадати, що наш інтернет-магазин Ваш матрац пропонує безкоштовну доставку по Україні при купівлі матраца(ов) на суму від 3000 грн Це дуже вигідно і зручно для клієнта. Звертаємо особливу увагу на те, що у нас немає дорожчання товару у зв'язку з безкоштовною доставкою. Крім усього іншого, при замовленні вами дорогого матраца або декількох матраців на велику суму, окрім безкоштовної доставки, ми завжди готові надати вам додаткову знижку на товар.

     Доставка матраців по Україні робиться будь-яким, зручним для вас, перевізником. Доставка матраців по Запоріжжю здійснюється власним транспортом, при чому безкоштовна доставка матраца(по Запоріжжю) має на увазі занесення в квартиру.

посмотреть все (3)

Другие статьи и публикации компании:

Як правильно вибрати матрац? Як правильно вибрати матрац?
Информация может быть не достоверна
Кожного з нас роблячи ту або іншу купівлю має бути упевнений в якості виробу, що придбавався. Але дуже мало з нас перед купівлею матраца знають, який саме він має бути.
31.07.2017
Як влаштований пружинний матрац? Як влаштований пружинний матрац?
Информация может быть не достоверна
У свою чергу пружинні блоки на сьогодні існують двох типів: пружинний блок із залежними пружинами Боннель і пружинний блок з незалежними пружинами.
31.07.2017
Информация о продавце
  • +380 (95) 762-59-30
  • вул. Анголенка, 18, Запоріжжя
Інтернет-магазин "Ваш матрац" пропонує вам придбати матрац по будь-якому вашому запиту. Ми пропонуємо вам широкий вибір ортопедичних пружинних і безпружинних матраців, а також топперів.
×