Деловая сеть Запорожье
Компании:3 580
Товары и услуги:254
Статьи и публикации:24
Тендеры и вакансии:5

Ваш Матрац
Информация может быть не достоверна

Інтернет-магазин "Ваш матрац" пропонує вам придбати матрац по будь-якому вашому запиту. Ми пропонуємо вам широкий вибір ортопедичних пружинних і безпружинних матраців, а також топперів. Ваш Матрац
Адресвул. Анголенка, 18, Запоріжжя
Телефон+380 (95) 762-59-30
Сайтvash-matrac.zp.ds-ua.net
Электронная почта
Контактное лицоРоман
Часы работыз 9:00 до 19:00

     Інтернет-магазин "Ваш матрац" пропонує вам придбати матрац по будь-якій вашій перевазі. Ми пропонуємо вам широкий вибір ортопедичних пружинних і безпружинних матраців, а також топперов. Ми потурбувалися про те, щоб в нашому інтернет-магазин були представлені моделі матраців від бюджетної категорії до еліт класу.

Ортопедичний матрац

     У інтернет-магазині представлені матраци провідних виробників України, таких як "Екатеринославские меблеві майстерні", "Неолюкс", "Ком-фори", "Латона-Прайм" і "Матролюкс". Крім того, ми також пропонуємо високоякісні матраци італійського виробництва "Лучини".

     Відмітимо, що дуже високий попит серед жителів України мають бюджетні матраци серій "Ач" або "Шанс" від виробника ЕММ, а також ортопедичні матраци серій "Ларго" від "Латону прайм" і "Лотос" від харківської компанії "Неолюкс". Ці матраци, незважаючи на свою люкс" ціну, виготовлені з якісного, і ви можете не сумніватися, що вони прослужать вам дуже довго. Ці матраци ідеально підходять для дачі, літнього табору, готелю або бази відпочинку.

     Окремо звернемо вашу увагу на безпружинні латексні матраци "Neoflex" виробництва фабрики "Неолюкс". Ці матраци підходять у використанні для будь-якої вікової категорії населення, а також практично вічні у використанні. Крім того, у цих ортопедичних матраців немає обмежень по вазі на одно спальне місце.

     Не дивлячись на те, що фабрика-виробник вказує в характеристиках цій моделі максимальне навантаження до 120 кілограм, фактично матрац витримує навантаження набагато більше, при цьому не втрачаючи своїх ортопедичних властивостей і не продавлюючись. Детально про цю серію матраців ви можете прочитати в окремій рубриці на нашому сайті в розділі "Виробники" серія матраців "Неофлекс".

     Для людей, що потребують спеціального відходу : будь то після операції, чи то при профілактиці лікування різного роду захворювань, або ж просто для терапевтичних цілей, компанія "Екатеринославские меблеві майстерні" розробила спеціальну серію ортопедичних матраців під назвою Doctor Health.

     Ці матраци зручні тим, що завдяки спеціальному матеріалу Memory, а також перфорованому латексу, ППУ і кокосовою койрою матрац "запам'ятовує" розташування тіла сплячого, що дає можливість розподілити навантаження на матрац найточніше, не перевантажуючи окремі частини тіла, завдяки чому відпочинок виходить максимально комфортним.

     До того ж ці матраци мають високу повітропроникність, через що природна волога, яку виділяє людина, швидко випаровується, забезпечуючи хороший доступ кисню до шкіри і покращуючи обмін речовин. Крім усього іншого матраци марки Doctor Health® мають важливі гіпоалергенні і антибактеріальні властивості.

     Для того, щоб дізнатися якомога більше про властивості кожного матраца, його внутрішній склад, вартість залежно від розмірів і побачити наочне зображення - ознайомтеся з нашим каталогом ортопедичних матраців для дорослих і дітей, а також з каталогом наматрацників.

     Відмітимо, що для зручності пошуку відповідного для вас матраца на нашому сайті розроблена дуже зручна система підбору матраців. Відмічаючи необхідні параметри, ви миттєво можете побачити усю продукцію, представлену в інтернет-магазині "Ваш Матрац", що підходить під ваші вимоги.

Рейтинг:
посмотреть все (5)

Товары и услуги

Матрац Omega Матрац Omega
Информация может быть не достоверна
Новинка серед лінійки матраців TM Sleep&Fly - матрац Omega - дуже швидко завоював популярність серед поціновувачів комфорту.
Матрац Неон Матрац Неон
Информация может быть не достоверна
Матрац Неон - це модель зі змістом матеріалу Visco Memory. Цей матрац оптимальний для тих, кому потрібно посилену підтримку і жорсткість, але при цьому хочеться зберегти поверхневий комфорт.
Матрац Фаворит Матрац Фаворит
Информация может быть не достоверна
Фаворит" - найбільш лаконічна модель матраца з пружного нетканого об'ємного матеріалу Thermoflex.
Neoflex Ortho 3D Neoflex Ortho 3D
Информация может быть не достоверна
Матрац має у своїй основі два інноваційні матеріали, які прекрасно гармоніюють один з одним - це Latexform і Memory.

Статьи и публикации

Кращі товари в інтернет магазині Ваш Матрац Кращі товари в інтернет магазині Ваш Матрац
Информация может быть не достоверна
Інтернет-магазин Ваш матрац пропонує величезний вибір ортопедичних матраців. У нас ви можете знайти як пружинні, так і безпружинні ортопедичні матраци, а також тонкі матраци(топпери) і наматрацники.
31.07.2017
Як влаштований пружинний матрац? Як влаштований пружинний матрац?
Информация может быть не достоверна
У свою чергу пружинні блоки на сьогодні існують двох типів: пружинний блок із залежними пружинами Боннель і пружинний блок з незалежними пружинами.
31.07.2017
Як правильно вибрати матрац? Як правильно вибрати матрац?
Информация может быть не достоверна
Кожного з нас роблячи ту або іншу купівлю має бути упевнений в якості виробу, що придбавався. Але дуже мало з нас перед купівлею матраца знають, який саме він має бути.
31.07.2017
×