Деловая сеть Запорожье
Компании:3 580
Товары и услуги:254
Статьи и публикации:24
Тендеры и вакансии:5

«Агро-фестиваль 2014» – фейерверк прибуткових технологій
Информация может быть не достоверна

«Агро-фестиваль 2014» – фейерверк прибуткових технологій
03.10.2014
9 вересня відбулась визначна подія в сфері аграрного сектору України: «Агро-Фестиваль 2014» від групи компаній «Полетехніка».

9 вересня відбулась визначна подія в сфері аграрного сектору України: на «Агро-Фестивалі 2014» група компаній «Полетехніка» разом із партнерами представили кращі, перевірені технології землеробства, що ведуть до значного підвищення як рентабельності так і культури всього сільгоспвиробництва.

На базі ТОВ АФ «Сошників Плюс» Київщина тепло зустріла близько 300 гостей з 12 регіонів України.

Захід був відкритий вшануванням українських героїв: і тих, що на передовій, і тих що поряд продовжують розвивати країну. Під звуки державного гімну над виставковою площею урочисто був піднятий український стяг. І як оголосивГенеральний директор ГК «Полетехніка» Васянович Юрій Володимирович:«Головною метою «Агро-Фестивалю 2014»є відкриття нових можливостей для забезпечення впевненого розвитку кожного сільгосппідприємства, аджеаграрний бізнес і сьогодні і завтра, є і буде головним рушієм економіки нашої держави».

 «Агро-Фестиваль 2014» пройшов у абсолютно новому форматі: в великих комфортних павільйонах були запропоновані три одночасних інформаційних потоки, а найголовніше – всі презентації та демонстрації проходили під гаслом «Візьми тільки корисне».

ГК «Полетехніка» впевнена в техніці, що пропонує, бо кожен агрегат працює і проходить випробування на полях власних 40 000 га. І тільки тоді, коли його ефективність доведена, виводиться на ринок з конкретними аргументами щодо експлуатації та розрахунками продуктивності.

Тож спеціалісти ГК «Полетехніка», що є експертами і дослідниками у сільгоспвиробництві надали чіткі відповіді щодо можливостей запропонованих інноваційних технологій як власникам, так і агрономам та інженерам агро-підприємств.

Головні акценти на Фестивалі були зроблені на перевагах самохідної техніки, можливостях техніки для посіву і обробітку, а також додаткових прибутках при використанні самохідних висококліренсних обприскувачів.

Про переваги тракторів та комбайнів New Holland нам розповів Лабецький Евген, керівник проекту «Самохідна техніка» в ГК «Полетехніка: технікаNewHollandне перший рік займає лідируючі позиції на ринку, оскільки надає клієнту найважливіше поєднання: багатющий набір функцій за розумну вартість. А за кількістю інновацій, що знайшли своє застосування в кожній моделі, компанія впевнено тримає перше місце серед решти виробників.

Директор компанії Horsch в Україні Йоханнес Клют запевнив: «На сьогодніHorsch є найбільш інноваційною технікою на ринку сільгосптехніки в світі. Це техніка, за якою майбутнє і вона вже доступна сьогодні», - та поділився складовими успіху компанії: «Висока продуктивність, якість кожної деталі та постійний діалог з сільгоспвиробниками».

«Самохідні висококліренсні обприскувачі забезпечують гарантовані додаткові прибутки, так як здатні захистити рослини від шкідників в будь-яких умовах», - зазначає Костянтин Дмітрієв, керівник проекту «Техніка для захисту рослин» в ГК «Полетехніка. «Обробка пропасних культур на пізніх фазах вегетації дозволяє виключити втрати та значно підвищити врожайність», - відмітила Олена Пельтек,комерційний представник Berthoud в Україні, та навела всі необхідні розрахунки.

На форумі «Два кроки попереду: генетичні досягнення Limagrain» представники Limagrain в Україні: Тетяна Якубовська, Віктор Карбівський, Володимир Кузьмич розповіли про інновації і розробки в сфері посівного матеріалу. А Андрій Катеринич, регіональний менеджер Київської області компанії BASF, поділився секретами захисту BASF, які має знати кожен агроном.

В цілому варто відмітити, що на заході було представлено більше 40 одиниць інноваційної, потужної техніки, здатної підняти виробництво сільгосппродукції на новий рівень прибутковості, в тому числі: посівні комплекси та техніка для обробітку ґрунту Horsch та Kverneland, висококліренсні самохідні обприскувачі Berthoud та Hagie, телескопічні навантажувачі Manituo, трактори та комбайни NewHolland, жниварки для збирання соняшнику – Zaffrani, і кукурудзи – Capello.

Представництва найбільших фінансових установ в Україні (OTPLeasing, Прокредит Банк) довіряють українським аграріям, про що і заявили на «Агро-Фестивалі 2014» та запропонували вигідні умови.

На гостей також чекав ще один приємний сюрприз: кожен міг піднятися на повітряній кулі і загадати бажання. Опитування показало, що сьогодні ми, як ніколи, єдині в наших бажаннях – бажаннях миру! Тож, хай буде мир на нашій землі, праця від серця і новий етап розвитку нашої країни.

Світова практика показує, що саме ті, хто не зупиняється, виходять з кризи переможцями. Україна переможе!

P.S. Привітаємо Йоханнеса Клют, директора компанії Horsch в Україні з посвятою в козаки на «Агро-Фестивалі 2014»!

посмотреть все (2)

Другие статьи и публикации компании:

Вирощування соняшнику. науковий підхід Вирощування соняшнику. науковий підхід
Информация может быть не достоверна
Ефективні агротехнології: сучасний підхід, класичні постулати
15.12.2014
Информация о продавце
Поставка сельскохозяйственной техники, посевного материала, средств защиты растений, гарантийное и послегарантийное обслуживание техники, продажа оригинальных запасных частей.
×